Privatumo politika | MadWoch
Rankų darbo apyrankės pritaikomos pagal kiekvieno žmogaus riešo apimtį ir pristatomos į namus VISOJE LIETUVOJE! Apyrankės pagamintos iš natūralių vulakninės lavos, hematito, onikso, žadeito, šungito, jaspio akmenukų, medvilninės virvės. Apyrankės papuoštos budos, liūto galvos metaliukais, natūraliais akmenukais, inkaro pakabuku.
apyrankė, buda, liūtas, akmuo, rinkiniai, inkaras, medžiaginė, vulkaninė, žadeitas, rankų darbo, modernios apyrankės, stilingos apyrankės, juvelyrinis metalas, rankų darbo apyrankės, vyriška apyrankė, moteriška apyrankė, vaikiška apyrankė, apyrankės poroms, porų apyrankės, apyrankės vyrams, apyrankės moterims, apyrankės vaikams, apyrankės pagal riešo apimtį, apyrankės pagal riešo dydį, riešo apimtis apyrankėms, apyrankės su reguliuojamu dydžiu, reguliuojamo dydžio apyrankės, apyrankės pristatomos į namus, apyrankės atsiimamos vietoje, apyrankės visoje lietuvoje, apyrankių parduotuvė, apyrankių rinkiniai, dvi apyrankės viename, apyrankės su budos galva, apyrankės su liūto galva, apyrankės iš natūralių akmenukų, apyrankės su dekoruotais metalais, apyrankė su juvelyriniais metalais, apyrankės dekoruotos juvelyriniais metalais, medžiaginės apyrankės, medžiaginės apyrankės su inkaro pakabuku, apyrankė su medvilnine virve, apyrankė su jūrininkystės simbolika, apyrankė pagaminta iš natūralių vulkaninės lavos akmenukų, apyrankė pagaminta iš hematito akmenukų, apyrankė pagaminta iš šungito akmenukų, apyrankė pagaminta iš žadeito akmenukų, apyrankė pagaminta iš onikso akmenukų, apyrankė pagaminta iš jaspio akmenukų, apyrankės pagal zodiaką, apyrankės pagal zodiako ženklą, kas yra vulkaninė lava, kas yra hematitas, kas yra oniksas, kas yra žadeitas, kas yra šungitas, kas yra jaspis, pirkite natūralių akmenukų apyrankes internete, papuošalai, papuošalai ant riešo, riešo papuošalai, lavos akmuo, apyrankės iš akmenuku, papuošalai poroms, vyriški papuošalai, moteriški papuošalai, vaikiški papuošalai, aksesuarai poroms, vyriški aksesuarai, moteriški aksesuarai, vaikiški aksesuarai, juvelyrika poroms, vyriška juvelyrika, moteriška juvelyrika, vaikiška juvelyrika, lavos akmuo, madwoch, madwoch.lt, stilingi papuošalai, oniksas akmuo, tigro akis, apyranKės intenetu, apyrankės merginoms, apyrankės iš karoliukų, obsidiano apyrankės, obsidiano karoliukai, visos apyrankės, apyranke, liutas, medžiagine, vulkanine, zadeitas, ranku darbo, modernios apyrankes, stilingos apyrankes, ranku darbo apyrankes, vyriska apyranke, moteriska apyranke, vaikiska apyranke, apyrankes poroms, poru apyranke, apyrankes vyrams, apyrankes moterims, apyrankes vaikams, apyrankes pagal rieso apimti, apyrankes pagal rieso dydi, rieso apimtis apyrankems, apyrankes su reguliuojamu dydziu, reguliuojamo dydzio apyrankes, apyrankes pristatomos i namus, apyrankes atsiimamos vietoje, apyrankes visoje lietuvoje, apyrankiu parduotuve, apyrankie rinkiniai, dvi apyrankes viename, apyrankes su budos galva, apyrankes su liuto galva, apyrankes is naturaliu akmenuku, apyrankes su dekoruotais metalais, apyranke su juvelyriniais metalais, apyrankes dekoruotos juvelyriniais metalais, medziaginės apyrankes, medziagines apyrankes su inkaro pakabuku, apyranke su medvilnine virve, apyranke su jurininkystes simbolika, apyranke pagaminta is naturaliu vulkanines lavos akmenuku, apyranke pagaminta is hematito akmenuku, apyranke pagaminta is sungito akmenuku, apyranke pagaminta is zadeito akmenuku, apyranke pagaminta is onikso akmenuku, apyranke pagaminta is jaspio akmenuku, apyrankes pagal zodiaka, apyrankes pagal zodiako zenkla, kas yra vulkanine lava, kas yra hematitas, kas yra oniksas, kas yra zadeitas, kas yra sungitas, kas yra jaspis, pirkite naturaliu akmenuku apyrankes internete, pirkite apyrankes internete, papuosalai, papuosalai ant rieso, rieso papuosalai, lavos akmuo, apyrankes is akmenuku, papuosalai poroms, vyriski papuosalai, moteriski papuosalai, vaikiski papuosalai, aksesuarai poroms, vyriski aksesuarai, moteriski aksesuarai, vaikiski aksesuarai, juvelyrika poroms, vyriska juvelyrika, moteriska juvelyrika, vaikiska juvelyrika, stilingi papuosalai, apyrankes internetu, apyrankes merginoms, apyrankes is karoliuku, obsidianas, obsidiano apyrankes, visos apyrankes, mad, woch
1271
page-template-default,page,page-id-1271,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Privatumo politika

Privatumo politika
1. Bendrosios nuostatos
1.1 Ši privatumo politika reglamentuoja Tomo Šimkaus veikiančio pagal individualią veiklą pagal pažymą Nr. 688815 elektroninės parduotuvės (toliau – madwoch.lt ) ir madwoch.lt kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
1.2 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
1.3 E-parduotuvėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad madwoch.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
1.4 Mes įsipareigojame parduoti prekes fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų. Jei Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, Jūs galite pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.

2. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas
2.1 Madwoch.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
2.1.1 Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
2.1.2 Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
2.1.3 Asmens duomenys nuolat atnaujinami.
2.1.4 Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
2.1.5 Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
2.1.6 Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.

2.2 Madwoch.lt gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, amžiaus grupė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita e-parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:
2.2.1 apdoroti Jūsų prekių užsakymus;
2.2.2 išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
2.2.3 spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
2.2.4 vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;

3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims
3.1 Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims
3.1.2 Pardavėjas turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik punkto 2.2 tikslams pasiekti.
3.1.3 Tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

4. Registracijos pateikimo taisyklės
4.1 Jūs registracijos formoje turite pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ir ištrinti duomenis arba apriboti Jūsų galimybes naudotis e-parduotuve.

5. Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas
5.1 Jūs turite teisę bet kada keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją pranešdamas apie tai el. paštu [email protected] arba telefonu +370 673 50974.

6. Slapukai (angl. cookies)
6.1 Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. “cookies”). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Preziumuojame, jog naudodamasis e-parduotuve sutinkame su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus bet kuriais svetainėje skelbiamais kontaktais.

7. Taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos
7.1 Madwoch.lt turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami e-parduotuvėje. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybų būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.